11. září 2011

Pretty Little Liars

Tak tento seriál je asi první, na který mě upozornila moje matka a ne já ji. Tedy prapůvodce byla švagrová, kdyby to náhodou četla. Děj je podobný filmu I Know What You Did Last Summer (Tajemství loňského léta). Někdo zmizí a čtyřem kamarádkám na střední škole rok poté začne někdo komplikovat život. Ten někdo si říká "A", má dokonalé informace a umí si každého vtipně vychutnat.

Pretty Little Liarszleva: Spencer, Hannah, Aria, Emily

Hlavní protagonistky jsou navybírány perfektně. Mozkem týmu je Spencer Hastings (Troian Bellisario), je urputivě zvědavá, chytrá a hraje pozemní hokej. Hodně mě baví, jak řeší situace, když se chce něco dozvědět, tak jdou elementární lidské zábrany stranou. Svaly týmu zajišťuje Emily Fields (Shay Mitchell), závodně plave a řeší svou sexuální orientaci. Přes umění a románky s nesprávnými muži je tu Aria Montgomery (Lucy Hale). Nakonec je tu "Barbie" Hanna Marin (Ashley Benson), která se zajímá o módu, má nenechavé prsty a noční můry z nadváhy. Holky tvoří dohromady skvělou sestavu a taky pokrývají všechny základní typy jakými mohou teenageři být.

Seriál se odehrává v městečku Rosewood. Je to spletitá hra s osobními tajemstvími a hranicemi, co je ochoten jeden udělat, aby se něco neprozradilo. Zatím běží druhá série a seriál, i když je pořád o tom samém, neustále něčím překvapí a holky zažívají stále nové situace, při kterých se dozvídáme o kostlivcích v Rosewoodu stále více.

Seriál stojí za to vidět, vřele doporučuji.

Více o seriálu:

Žádné komentáře: