25. ledna 2020

Metabolic Balance 3. fáze 4. měsíc

Za pár dní budu mít 4. měsíce Metabolic Balance za sebou. Zvládl jsem Vánoce a konec roku, objevil jsem své limity a docenil jistotu programu.

Metabolic Balance je teď jako dobře zaběhlý stroj. Jednou týdně 14h půst, každý druhý pátek vybočení. Když mě Dr. Suchánek varoval, že se můžu posrat, pokud to přeženu s tuky, nevěřil jsem. Když jsem dával v prvním vybočení kelímek 400 ml zmrzliny, tak jsem byl tak sjetý cukrem, že jsem do 2 h ráno neusnul, ale trávení to zvládlo. Vybočení 21. prosince však byla tvrdá lekce.

Plán byl jasný. V sobotu vybočení. V neděli ráno lekce veslování ve fitku a pak jet na svátky k našim. V neděli ráno jsem vstal v předstihu, že si dám snídani 2h před lekcí. Byla to klasika: jogurt, vločky a papája. Nic neobvyklého. Pak jsem šel normálně na záchod. Po 10 min znovu a bylo to stále řidší a řidší. Vzpomněl jsem na detox a začátek programu. Lítal jsem každých 10-40 min. Prozřetelně jsem zrušil lekci veslování a čekal, a to přejde, že pojedu k našim. Když nebyl konec ani po obědě, tak jsem vylovil z lékárničky imodium. Dle návodu jsem do sebe dal postupně 5 tablet z maximálních 8 na den. Průjem zažehnán, odjezd odložen o den. Zahájil jsem vyšetřování, co to mohlo udělat? Podezřelé jsem měl tři:
  • krémový zákusek se šlehačkou po obědě v kavárně v NC Kr. Pole,
  • nachos servírované k selčímu kolenu nebo
  • selčí koleno v Suzies.
Přikláním se asi k tomu zákusku. Velká lekce a ponaučení do příště. Malé peklo jsem si ještě zažil z pondělí na úterý, kdy mi čočka ve střevech fungovala jako popcorn. Už jsem se těšil, až zas tělo vystabilizuji a budu mít svou metabolic balance jistotu, jak se budu po každém jídle cítit.




Příspěvek sdílený Jan Martinec (@segovesus),


Vánoce pak už byly na pohodu. Mamce jsem poslal nákupní seznam, pár věcí jsem si vzal z domova a několik maličkostí nakoupil na místě. Každý den volna jsem chodil ven hrát Pokémon Go, ale počasí mi moc nepřálo a musel jsem mít dvoje rukavice.


Žádné komentáře: