5. října 2019

Metabolic Balance druhý týden poté

Kontrolní převážení v Zone4You s Lukášem ukázalo, že je vše v pořádku, jen ta váha je o 2,6 kg vyšší než na mojí váze doma. Z práce jsem zvyklý, že zkalibrovaná váha má vážit stejně, asi to InBody je v jiném časoprostoru.
Největší záhul je z tréninku rozcvička. Má záda dostávají od rolleru pěkně zabrat.

Daří se mi i chodit cvičit, Lukáš mi udělal lehké tréninky, co si mám jet sám. Jako vždy mi dá nejvíce zabrat rozcvička. Bylo mi doporučeno chodit 4x týdně, ale budu rád, když dám obden, tedy 3x. Odpočívat se musí. Po návratu jsem se ještě nedostal do wellness, budu to muset o víkendu napravit.

Ve středu jsem poprvé i večeřel v práci, začínají vánoce. Musel jsem si připravit den před tím 4 jídla a pak večer dvě na druhý den. Obdivuji kolegyni Blanku, která cestuje skoro pořád, to je daleko vyšší level organizace. Přemýšlím, že bych si pořídil nějakou šikovnou tašku jen na jídlo. Zatím to řeším lehkou nákupní taškou.

Poprvé jsem si zkusil dělal dýňovou polévku a neodhadl naředění. Musel jsem do sebe v práci dostat 2,5 talíře polévky, tak přejezený jsem už dlouho nebyl. Bylo v tom jen 155 g dýně a polévková lžíce ghí. Diky podpůrné skupině se v práci kolegové na obědě už těší, co budou mít na jídlo i mé kolegyně, stalo se z toho takové milé zpestření. Další poprvé byl čerstvý ovčí sýr, mungo fazole a květák, který váží stejně syrový jako uvařený.

Dýňová polévka se vlezla jen tak tak do šejkru, příště méně ředit.
Díky nočnímu vaření a práci v kuchyni nemám žádný problém po 21 h usnout. Bohužel kvůli pitnému režimu jdu v noci na záchod. Už se mi taky několikrát zdál divný sen. Někde jsem a jdu kolem něčeho dobrého, naposled to byla maková buchta. Doufám, že je to jen sen, protože si vezmu kousek do pusy a porušil bych tak všechna pravidla. Každopádně exploze chutí je reálná a živá. Podvědomí má v paměti takových nahrávek více, tak mi nevadí, když si je bude v noci přehrávat, dokud se mi to nestane nevědomky ve dne.

Na příští pátek mám v Praze domluvenou konzultaci Dr. Suchánkem. Začínám si připravovat dotazy.

Žádné komentáře: