10. listopadu 2012

Sledované seriály podzim 2012

Na podzim se roztrhl pytel ze seriály a některé rozhodně stojí za to sledovat. Den u seriálů uvádím, kdy si je stahuji, tedy ráno po americké/britské premiéře. Titulky jsou pro děti, tvrdí chlapi sledují seriály ve čtyři ráno bez titulků ke snídani.
ArrowNejmilejší překvapení podzimu. Arrow je seriál televizní stanice The CW, který vychází z komiksových knih a grafických románu Green Arrow, vzniklích v roce 1941, jejímž tvůrcem je Mort Weisinger a publikuje je společností DC Comics.
  1. Dexter ... 100% [kriminální, 7. série, pondělí].
    Dlouhodobě vysoce kvalitní seriál, který nemá slabé stránky a drží si už tak dlouho vysokou úroveň a napětí. Nejlepší série byla ta s Lumen (Julia Stiles).
  2. The Big Bang Theory ... 100% [komedie, 6. série, pátek].
    Již kultovní seriál o partě čtyř fyziků a jedné blonďaté servírce z Cheesecake Factory, co se přestěhuji do bytu naproti v domě, kde nefunguje výtah. Americká reakce na IT Crowds.
  3. The Modern Family ... 100% [komedie, 4. série, úterý].
    Ed O`Neill se vrací jako hlava rodiny s mladou kolumbijskou manželkou, vyženěným synem a rodinami svých dětí z prvního manželství. Takto nějak by vypadal seriál Krok za krokem, kdyby se točil teď.
  4. Once Upon A Time ... 90% [pohádkový, 2. série, pondělí].
    Arabela po americku, když se jí ujmou scénáristi LOST a ABC, které je vlastněno Disney.  S radostí si doplňuji staré Disneyovky a pohádkovou mytologii.
  5. Arrow ... 90% [komiks, 1. série, čtvrtek].
    Týpek s lukem co umí capoieru a odhaluje minulost svého otce ve svém milovaném městě. Je to naivní až pohádkové, ale scénář je skvěle vygradovaný, prostě to funguje fantasticky.
  6. Revolution ... 70% [sci-fi, 1. série, středa].
    Postapokalyptický seriál o tom, co se stane, když přestane fungovat elektřina.
  7. The Walking Dead ... 75% [sci-fi, 3. série, pondělí].
    Zombíci podle slavného komiksu.
  8. Nashville ... 70% [hudební, 1. série, pondělí]. Jak to chodí v country businessu, střet generací, stíny minulosti a hudba v hlavní roli.
  9. Two And  A Half Men ... 65% [komedie, 10. serie, pátek].
    Ashton Kutcher vystřídal Charlieho Sheena a pořád je to sranda. Tuto série oživila i ukecaná Miley Cyrus.
  10. Blue Bloods ... 60% [krimi, 3. série, sobota].
    Tom Selleck má knír, rodinu a NYPD.
  11. The Mentalist ... 60% [krimi, 5. série, pondělí].
    Díly mají úroveň nahoru dolů, ale ty dobré opravdu stojí za to.
  12. Downton Abbey ... 60% [historický, 3. série, pondělí].  Britský seriál o jedné aristokratické rodině a trablech na začátku 20. století. Někdy je to až moc pomalé a utahané, ale pořád zajímavé a určitě historicky věrné zachycení života šlechty a služebnictva.
Dexter 5. série - Dexter a LumenNejlepší momenty seriálu Dexter - 5. série a vztah Dextera (Michael C. Hall) a Lumen (Julia Stiles).
Dexter: "Chůva mi nevěří kvůli lžím. Lumen mi nevěří kvůli pravdě."
Na závěr doplním, že Greys Anatomy jsem přestal sledovat, stejně jako Fringe a novou sérii Červeného trpaslíka. A víte, co nás čeká na jaře? Winter is coming ...

Žádné komentáře: